TRICORP: MODERNE WERKKLEDING

Onze professionals zijn verschillend hetzelfde. Professionals stellen allemaal andere eisen aan hun werkkleding, maar iedere professional eist kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Wij vinden dat die verschillen niet eens zo verschillend zijn – daarom is onze werkkleding verschillend hetzelfde. Werkkleding voor iedere professional. Net zoals iedere professional specifieke eisen aan werkkleding stelt, maar iedere professional meer eist van werkkleding.

Werkkleding is bij Tricorp meer dan kleding waar je vies en vuil in wordt tijdens het werken. Tricorp biedt méér dan alleen Workwear, wij kleden iedere professional in de meest uiteenlopende vakgebieden. RFC in het logo staat dan ook voor Representative, Functional, Clothing. Deze toevoeging aan het logo weerspiegelt  nationale èn internationale ambities en de uitbreiding van hen collectie met een Multi Normenlijn, regenkleding en dameskleding.

Tricorp werkkleding is robuust, fraai vormgegeven, veilig en comfortabel. De kleding die Tricorp produceert voldoet bovendien aan alle voorschriften en normen. Tricorp ontwikkelt werkkleding voor dames en heren. Of het nu gaat om T-shirts, sweaters, poloshirts, workers, corporate of high visibility kleding, Met de verschillende labels (Casual, Premium, Workwear, Corporate en Safety) is Tricorp zeer aanwezig op de markt.